Kim So-eun (Profile)

soeun thumb Kim So eun (Profile)

Date of Birth: 06 Dec. 1989, Seoul, Korea

Height: 5? 34″ (1.63 m) – unofficial

Hobby: Not released

Personal Homepage: cyworld (Korean)

Fanclub Site: daum (Korean)

Official Site: None

Filmography: Du saram-yida (2007)   more at IMDB

View more photos and video clips.

The famous KTF commercial shots

200901230269 Kim So eun (Profile)

50 Comments

  1. bukaN`a uLaNg thuN`a sePtemBer ya???????

  2. you look so beautiful

  3. your so pretty

  4. You look beautiful woman
    I like you very much

  5. lhoh ? .ulathnya bukane 6 September yya ? .kok d sini 6 Desember . .yg bner yg mana nih ? .

  6. i like you
    ur so beutiful………..

  7. when your britdhay
    6 sep or 6dec
    you look beatiful

  8. kok plinplan cie….!!!!1
    kt’a 6 sep kok desember
    heran kenapa kimbum and kim joon suka yach? bikin bt jja

  9. hei u very cute

  10. hallo,kim so eun mungkin kamu nga ngerti bahasa apa yang saya gunakan tapi saya mau banget ketemu kamu ha…….ha…….. aneh banget ya permintaan aku ini tapi saya mau kamu tau perasaan saya kalau saya nginget film kamu BBFsaya tuh rindu banget ma kamu rasa nya hati ini mau nangis trus oh ya kim so eun jaga kesehatan kamu baik baik ya nanti kalau kamu jumpa fans jangan lupa yadatang ke indonesia bye……… kamu tidak mungkin saya lupa…..

  11. annyong hashimnigga!Kim so Eun, I am the ttal of my parents my favorite color is geomjeong. pls say to kim bum that SARANG HEO YO!!

  12. q ngefanzz bgt ma kim so eun.. mga jdian y ma kimbum

  13. kim so eun i really love your smile….>.<

  14. kim so eun you are very very beautiful and very cute.i’m your fans……..

  15. i like you,your so beautiful…wish that you and kim bum will have another drama series again..both of you are wonderful….

  16. you’re beautiful!!!!!!!!!

    i like you because you’re very simple girl!!!

    i always watch your tv show ‘boys over flowers’
    and you’re really great actress!!!!

    i hope you visit philipines too, like kim bum did…

    nice to meet you!!!

    saranghaeyo^^
    mom choshimhashibshio^^

  17. you are so beutiful,just continue take care of your beauty!!!you are the best!!i’m your big fan

  18. you so very beautiful

  19. you look a princess

  20. kim so eun .
    beneran udah tunangan sama kim bum????????????
    wah kalian berdua cocok banget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    kim so eun you are very beautiful women …..

  21. u look so prety sster…………….
    i luph u
    muachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. hi boys over flower have a part 2?

  23. your a verry good loveteam of kim sang bum goodluck ilove you all lee min ho is cute
    gogogo
    minsun!!!!!!!!!!!!!!

  24. hay kim so eun your the best n so beutiful

  25. hi kim so eun my name is sara
    i like your drama
    and you are so beutiful
    and the best
    i like to see you of my eays can you tell me your mail

  26. gAk pP Kok CmA slH Tls aJa kOk rPoT AmT CiHhHhHh!!!!!!!!!!!

  27. i like kim so eun and kim bum because they so cute!!!!!!!!!!

  28. yaaaaaaaaaaaaaa………
    jangan ska ma kim bum donk!!!!!!

  29. i like you , because you are beautiful

  30. kk,knp kk Gg pacaran ama kk kim bum????????

  31. kim so eun aku itu baru 12 thn alias masih kelas 6 sd dAN mau lulus aku pingin bgt ulang tahun ku nanti anggota boys before flower datang ke indonesia khususnya you and kim bum do you want to come indonesian in depok? please tapi kalau bisa sih kali kamu ngerti bahasa indonesia anyo haseo cuma itu yg aku bisa

  32. ke ponorogo dong semakin hari kim so eun tambah cantik deh udah pacaran ya sama kim bum kok kayaknya mesra banget

  33. annyonghasaeyo…..
    ottoshimnikka?

  34. nado gat-eun kaka salang

  35. qW nGeFeNz BnGtZ mA kA’ KiM sO eUn ,, OdH cNtIq IMuTz lG ,, kPn ZaW qTa Bz KtMu ,,

    I LIKE IT KIM SO EUN

    LUPH YOU POOL BUAD KIM SO EUN

    IS THE BEST DCH

  36. kim so eun! i like your pretty face i want you to be my life time partner! 143 kim so eun….I wish that we meet each other someday! I hope that it will came true! i will wait that time!

  37. kim so eun your so beatiful

  38. Ulang tahun na’ sama kayak “mantan” temenku. . .
    Aku jadi inget dia

  39. …hello…kim so eun, HAPPY HAPPY BIRTHDAY… i love you so much…YOUR MY NUMBER ONE IDOL… SARANGHAE…

  40. kim so eun kamu memang cocok ama kim joon aku dukung banget deh by widya plg

  41. hey, you widya!!!
    kmu b’lang klow KIM SO EUN thu cucox.a ma KIM JOON???hellooooow!
    KIM SO EUN thu yach cucox.a ma KIM SANG BUM but mrka ber2 dijuluki BEST COUPLE di KOREA SELATAN tepat.a di SEOUL!!! :)

  42. ulang tahunnya bukannya septamber ya………

  43. HEY EKA AKU DUKUNGKAMU MEMANG KIM SO EUN LBH PANTAS SAMA KIM BUM BAGUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.BAGUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KIM SO EUN TIDAK PNTS SM KIMJOON

  44. onnie so eun bukannya 6 september ya? Salah ketik tuh! Di wiki juga ada!

  45. so eun is cute with kim bum……………

  46. hy,………
    i like you,….
    you is very very very beautiful,…

  47. Kim So Eun..
    i love your smile..
    very sweet..
    <3<3<3

  48. halo kim so eun kamu cantik tidak melakukan operasi plastik aq ngefans sm qm

  49. kim so eun, you so beautiful girl,
    i like you so much

    when do you come to indonesia?????

  50. Hi i am from iran and i saw your serials on tv and i like you too much you are very peretty . i like to meet you in korea and my desire is to study in your homeland and live there.

Discussion | Share Feedback